Wie ben ik

Mijn naam is Anja Doornbos-Vissers, outdoor lifecoach en enthousiasteling. Samen mooie dingen maken, daar wordt ik blij van. ‘Mooi’ gaat voor mij over leren en ontwikkeling. Wat een genot om samen buiten in de natuur te zijn, inzichten op te doen die krachtig leidend zijn in de volgende stap van jouw leven of van dat van een heel team.

Ik laat me leiden door Liefde, lichtheid en zin. Het gaat erom waar iemands kracht zit en dat te mobiliseren in jezelf en je omgeving. Daarbij maak ik graag gebruik van het werken in een andere inspirerende omgeving, zoals de natuur. De natuur omarmt & inspireert, heelt, speelt & spiegelt, brengt rust & bevrijdt.  Ik help keuzemogelijkheden herkennen. Ik ondersteun in het ervaren van vrijheid in het kiezen en van daaruit stappen te zetten.

Appreciative Living in mijn leven

Op een congres over Appreciative Inquiry (een organisatie-ontwikkelingsaanpak) in Florida (2008) ontmoette ik Jackie Kelm. Ik werd diep geraakt door haar oprechte vreugde over haar ontdekkingen over hoe Appreciative Inquiry vorm kan krijgen in je persoonlijk leven. Het paste bij mijn kijk op de schoonheid, de waarde en de heelheid van het leven. Ik oefen me in het contact zijn met mijn Levensbron, mijn talenten en van daaruit vrijmoedig en met volle overgave ontvangen wat zich aandient en daar vorm aan geven. Dit doe ik dagelijks in mijn werk, gezin en maatschappelijk leven.