Kaartenset

Overvloed en gebrek  zijn parallelle werkelijkheden. Elke dag kies ik zelf in welke ik wil zijn’. Een citaat van Sarah Breathnack op  een kaartje uit de set ‘Appreciative Living’. Met op de achterkant een vraag: ‘Op welke manieren ervaar jij  overvloed of rijkdom in je leven?’

In de zomer van 2008 maken  we kennis met deze inspirerende en praktische kaartenset. We ontmoetten Jackie  Kelm, maker van de Amerikaanse set, op een Appreciative Inquiry congres in  Florida. We zijn met haar gaan samenwerken door onder andere de kaartjes te vertalen en opnieuw uit te geven.  40 kaartjes met een citaat op de ene kant en enkele vragen of een opdracht aan  de andere kant. Bedoeld om te inspireren en te activeren. En zo werken ze ook!  Wij zetten ze bijvoorbeeld  in bij coaching, bij het openen van een bijeenkomst, voor persoonlijke inspiratie of om cadeau te geven. Om zelf een kaartenset te bestellen, ga dan naar bestelformulier.

 

NIEUW!
Samen met Dineke Bakker (co-auteur) en Jeff Wilke (illustrator) werk ik aan een nieuwe kaartenset. Dit keer speciaal voor basisschoolkinderen. Deze zal waarschijnlijk in het voorjaar van 2017 gereed zijn en zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar zijn. Wil je op de hoogte blijven? Stuur me dan een berichtje.

Sneak preview:

Als je goede gedachten hebt, dan stralen ze als zonnestralen uit je gezicht en zie je er altijd beeldschoon uit. Een citaat uit de Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl. Met op de achterkant: Wanneer ben jij het meest gelukkig en wat denk je dan? Hoe kun je deze gedachten ook gebruiken op de minder positieve momenten in je leven?